Connect with us

ΑΝΤΡΑΣ

Χρησιμοποίησαν το «Παραμορφωμένο» Μωρό τους σε Καμπάνια για την «Προώθηση των Εκτρώσεων». Δείτε ΤΙ έκανε η Μητέρα για να τους Εκδικηθεί.

Published

on

Η Natalie Weaver είχε κάποια χυδαία σχόλια από αγνώστους στο παρελθόν αλλά ποτέ σε τόσο άσχημο βαθμό.

Όταν η Natalie Weaver είδε ότι η εικόνα της κόρης της «καταχραζόταν» μέσω internet έκανε αυτό που θα έκανε κάθε γονιός.

Η μητέρα των τριών πήγε απευθείας στον άνθρωπο που ευθύνονταν γι’αυτό.

Έχοντας παραμορφώσεις στο πρόσωπο, η 9χρovh Sophia Weaver υπεβλήθει σε πολυάριθμα χειρουργεία και ζει επίσης και με το σύνδρομο Rett, μια νευρολογική παραμόρφωση που της έκλεψε τις κινητικές της λειτουργίες και την ικανότητα ομιλίας.

Το μικρό κορίτσι, που μπορεί να επικοινωνήσει μόνο με τα μάτια και μέσω μικρών θορύβων, χρειάζεται συνεχή φροντίδα.

Αν και άκρως ενοχλητικό, η ύπαρξη σκληρών σχολίων που απευθύνονται στην κόρη της δεν είναι κάτι νέο για τη Natalie, την μητέρα της μικρής.

Χρησιμοποίησαν το «Παραμορφωμένο» Μωρό τους σε Καμπάνια για την «Προώθηση των Εκτρώσεων». Δείτε ΤΙ έκανε η Μητέρα για να τους Εκδικηθεί.
Η Sophia μπορεί να επικοινωνήσει κάπως με τα μάτια και μέσω κάποιον μικρών θορύβων (Image: Natalie Weaver/Twitter)

Ένα συγκεκριμένο όμως σχόλιο, το πήγε πιο μακριά απ’ όσο έπρεπε.

Ακολουθώντας τις προτεινόμενες αλλαγές για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στην περιοχή τους, η Natalie, μια ακτιβίστρια της υγείας από τη Βόρεια Καρολίνα, ξεκίνησε να μιλάει περισσότερο για την κατάσταση της Sophias, όπως δηλώνει το CNN.

Δεν άργησε μέχρι αυτό το άνοιγμα της συζήτησης για την κατάσταση της Σοφίας να προσελκύσει κακοπροαίρετους trollers.

«Υπάρχουν άνθρωποι που μου λένε να σκοτώσω το παιδί μου, για να το απαλλάξω από την δυστυχία του», εξηγεί η Natalie.

Έπειτα εντόπισε ένα κακεντρεχές σχόλιο στο Twitter,  όπου το άτομο αυτό είχε επικοινωνήσει μαζί της με ένα προκλητικό μήνυμα για αποβολή, χρησιμοποιώντας την εικόνα της Sophia που την είχε πάρει από τα media για να τονίσει αυτό που ήθελε.

Χρησιμοποίησαν το «Παραμορφωμένο» Μωρό τους σε Καμπάνια για την «Προώθηση των Εκτρώσεων». Δείτε ΤΙ έκανε η Μητέρα για να τους Εκδικηθεί.

«Αν και έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ πόνο και προκλήσεις στη ζωή μας, ξέρουμε το πραγματικό νόημα της ευτυχίας και ζούμε τη στιγμή. Όλα τα κακά, κάνουν όλα τα καλά ακόμη πιο συγκλονιστικά. Νιώθουμε εκτίμηση για τα μικρά πράγματα και αγαπάμε το όμορφο κοριτσάκι μας. Είμαστε τόσο περήφανοι γι’αυτήν.»

Το μήνυμα της Weaver είναι ξεκάθαρο (Image: Natalie Weaver/Twitter)

Μαζί με την εικόνα της Sophia το μήνυμα που ακολουθούσε ήταν:

«Είναι οκ να πιστεύεις ότι κάθε παιδί αξίζει, ωστόσο αρκετά από αυτά δεν αξίζουν.

«Εξ ου και το τεστ αμνιακού υγρού…θα πρέπει να είναι μια υποχρεωτική διαδικασία και αν βγει αρνητική και η γυναίκα δεν θέλει να κάνει έκτρωση τότε όλα τα έξοδα θα πρέπει να καλυφθούν από την ίδια την μητέρα και τον πατέρα του παιδιού.»

Η Natalie ένιωσε ταυτόχρονα συντετριμμένη και εξαγριωμένη που χρησιμοποιήθηκε η εικόνα της κορούλας της γι’αυτό τον απαίσιο σκοπό.

Ωστόσο, παρότι έκαναν καταγγελία το συγκεκριμένο tweet για το απαράδεκτο μήνυμα που προωθούσε, το Twitter επέμεινε ότι δεν παραβίαζε καμία από τις πολιτικές του.

«Το @TwitterSupport μόλις έλαβε ένα email ότι το Twitter  δεν πιστεύει ότι το να χρησιμοποιήσει κάποιος την εικόνα του παιδιού μου ως αφίσα για την προώθηση των αποβολών και την εξάλειψη όλων των ελατωμμάτων μέσα στην μήτρα είναι παραβίαση,» έγραψε η Weaver μέσω ενός tweet.

«Γιατί? Επειδή κανείς δεν αναγνωρίζει το μίσος ενάντια σε κάποιους ανθρώπους με αναπηρίες σύμφωνα με τους κανονισμούς τους/δηλώνει»

Για καιρό, επέμενε να κατεβάσουν το συγκεκριμένο tweet.

Τελικά το Twitter εξέδωσε την συγνώμη του στην κ. Weaver. Το πρόσωπο που ανέβασε αυτό το απαίσιο tweet αποκλείστηκε από το Twitter.

Ήταν αναμφισβήτητα μια νίκη, αλλά η Natalie δεν σταματά εκεί.

Αφότου έμαθε ότι το εργαλείο καταγγελιών του Twitter ‘δεν είχε αρκετό χώρο’ για να συμπεριλάβει το μίσος ενάντια σε άτομα με ειδικές ανάγκες, ως λόγο για την ανασκόπηση ενός tweet,  κάνει εκστρατεία για να αλλάξει αυτό το θέμα.

 

«Το Twitter χρειάζεται να προσθέσει τα άτομα με ειδικές ανάγκες ως κατηγορία στις αναφορές παραβίασης τους,» είπε η Natalie στο CNN.

«Αλλιώς οι άνθρωποι δεν θα γνωρίζουν να επιλέξουν την σωστή κατηγορία σε ότι αφορά την εκδήλωση μίσους σε άτομα με ειδικές ανάγκες.»

 

Επιμέλεια: hornet.gr

Πηγή: www.mirror.co.uk

Σχόλια Facebook
Advertisement