Connect with us

Κοινωνικά

Βρετανία: Σάλος μετά το θάνατο 29χρονης που ήθελε να αποκτήσει γλουτούς αλά Καρντάσιαν

Published

on

Βρετανία: Σάλος μετά το θάνατο 29χρονης που ήθελε να αποκτήσει γλουτούς αλά Καρντάσιαν

Ύστερα από τρεις εγκυμοσύνες, η Βρετανή Λι Κέιμπριτζ επισκέφθηκε μία διάσημη κλινική αισθητικής χειρουργικής της Τουρκίας για να ανορθώσει την οπίσθια πλευρά της «αλά Καρντάσιαν». Δυστυχώς, όμως, τα παιδιά της 29χρονης μητέρας έμειναν ορφανά. Η Λι άφησε την τελευταία της πνοή στο χειρουργικό τραπέζι αφού υπέστη τρεις φορές καρδιακή προσβολή λίγα λεπτά αφότου ξεκίνησε η επέμβαση.

Βρετανία: Σάλος μετά το θάνατο 29χρονης που ήθελε να αποκτήσει γλουτούς αλά Καρντάσιαν

© Παρέχεται από: PROTO THEMA S.A.Oι γιατροί στη Βρετανία κρούουν τον κώδωνα για τους κινδύνους που εγκυμονούν από τέτοιες επεμβάσεις, όπως υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα «Guardian». Ο Μπράιαν Μέγιου, σύμβουλος πλαστικής χειρουργικής και μέλος της Βρετανικής Ένωσης Αισθητικών Πλαστικών Χειρουργών, δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα: «Όσοι απεβίωσαν από μία τέτοια επέμβαση, πέθαναν από το ίδιο πράγμα: υπέστησαν λιπώδη εμβολή. Αυτό συμβαίνει όταν τοποθετείται σε λάθος σημείο του σώματος το λιπώδες μόσχευμα. Είμαι βέβαιος ότι στην Τουρκία υπάρχουν πολύ καλοί πλαστικοί χειρουργοί, απλά θα πρέπει όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε μία τέτοια επέμβαση να είναι πολύ προσεκτικοί».

Ο θάνατος της άτυχης μητέρας από το Λιντς συγκλονίζει την Βρετανία με την οικογένεια της Λι και τον Τύπο της χώρας να διερωτώνται τι ακριβώς συνέβη. Πολλές Βρετανές καταφεύγουν σε κλινικές αισθητικής χειρουργικής στην Τουρκία για οικονομικούς λόγους. Οι επεμβάσεις στη χώρα του Ερντογάν κοστίζουν 70% λιγότερο απ΄ότι στη Βρετανία.

«Πώς είναι δυνατόν σε μία τόσο διάσημη κλινική πλαστικής χειρουργικής την οποία έχουν επισκεφθεί διάφορες τηλεοπτικές διασημότητες όπως η Lauren Goudger να γίνει κάτι τέτοιο;», σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Η Λι άφησε την τελευταία της πνοή λίγο μετά την έναρξη της επέμβασης. Η κλινική μπορεί να υπερηφανεύεται ότι οι πελάτες της λαμβάνουν «βρετανικά πρότυπα περίθαλψης», όμως ο θάνατος της νεαρής μητέρας αμαυρώνει την εικόνα της τουρκικής κλινικής. Το κόστος της επέμβασης φθάνει τις τρεις χιλιάδες λίρες, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail».

O σύζυγος της άτυχης γυναίκας είναι απαρηγόρητος. «Πριν από δύο ημέρες, ήμουν ευτυχισμένος και τώρα είμαι συντετριμμένος κι έτσι θα είμαι για πάντα», υποστηρίζει ο Σκοτ Φρανκς. «Απλά εύχομαι να ήταν ένα άσχημο όνειρο. Η ζωή μου καταστράφηκε», προσθέτει.

Βρετανία: Σάλος μετά το θάνατο 29χρονης που ήθελε να αποκτήσει γλουτούς αλά Καρντάσιαν© Παρέχεται από: PROTO THEMA S.A.Στα χέρια πλαστικών της κλινικής αισθητικής χειρουργικής «Elite Aftercare» που εδρεύει στη Σμύρνη έχουν αφεθεί πολλές σταρ της Βρετανίας: η Lauren Goodger, η Amber Dowding και η διάσημη διαγωνιζόμενη του βρετανικού «Big Brother» Chloe Khan είναι ορισμένες από αυτές που έκαναν εκεί ρινοπλαστική, ανόρθωση στήθους και γλουτών.

H Λι ήταν ενθουσιασμένη που θα έκανε την επέμβαση. «Γεια σας παιδιά, μόλις έφτασα ακριβώς στην Elite Aftercare και είμαι πολύ ενθουσιασμένη γι΄αυτό που θα κάνω και για το οποίο θα σας ενημερώσω σύντομα», είχε γράψει στα social media.

Βρετανία: Σάλος μετά το θάνατο 29χρονης που ήθελε να αποκτήσει γλουτούς αλά Καρντάσιαν© Παρέχεται από: PROTO THEMA S.A.Για την απόκτηση γλουτών αλά Καρντάσιαν, οι γιατροί λαμβάνουν λίπος από τη μέση ή το στομάχι και το τοποθετούν στους γλουτούς. Η επίμαχη επέμβαση διαρκεί μία έως δύο ώρες. Οι χειρουργοί στο Elite Aftercare ισχυρίζονται ότι η μέθοδος αυτή είναι ασφαλέστερη από άλλες διαδικασίες ενίσχυσης των γλουτών , όπως η τοποθέτηση εμφυτευμάτων σιλικόνης.

Σχόλια Facebook
Advertisement